EMMI VIRTANEN

Emmi Virtanen
(b. 1990, Jyväskylä)
Currently based: Jyväskylä

Inspiroidun taitavista ihmisistä. Tanssijoista, meikkaajista, valokuvaajista; minkä tahansa alan tai asian taitajasta. Rakastan valokuvakirjoja, niiden selailua ja inspiraation etsimistä. Tykkään kuvata naisia ja haluan löytää jokaisesta sen kauneuden, jota he ei välttämättä itse näe. Tavoite on, että kuvaus on itsessään asiakkaalle elämys, ei vaan se lopputulos.

Emmi Virtanen on jyväskyläläinen valokuvaaja, joka tekee pääasiassa yrityskuvauksia ja niiden lisäksi paljon omia projekteja. Virtanen on opiskellut Visuaaliviestinnän instituutissa valokuvaajan ammattitutkinnon ja tällä hetkellä hän opiskelee valokuvaajan erikoisammattitutkintoa. Virtanen on osallistunut moniin kotimaisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin. Kansainvälisistä kilpailuista on tullut kunniamainintoja ja kotimaan Vuoden muotokuvaaja – kilpailussa hänet on vuosien varrella palkittu useammalla sarjapalkinnolla ja kokonaiskilpailussa hän on ollut kolmas vuosina 2014 ja 2016.

 


 

I am inspired by creative people. Dancers, make-up artists, photographers; anyone from any artistic field. I love photography books, I love flipping through them and looking for inspiration. I like to photograph women and I want find the beauty, that might not be seen by the women themselves. I strive for my the whole photoshoot to be an experience, not just the end result.

Emmi Virtanen is a photographer from Jyväskylä who primarily works in the commercial sector as well as on a lot of her own projects. Virtanen studied photography at the Visual Communications Institute and she is currently completing a higher certificate in professional photography. Virtanen has participated in many national and international competitions. In international competitions she has received honourable mentions and over the years she has won several awards nationally in the Portrait of the Year Awards, for her series and she has come in third place over all in 2014, and 2016.