HEIKKI WILLAMO


Heikki Willamo
(b. 1952, Helsinki)
Currently based: Karjalohja

Heikki Willamo on karjalohjalainen valokuvataiteilija, luontokuvaaja ja kirjailija. Hän on erityisen kiinnostunut vanhan metsän elämästä ja tunnelmasta. Myös muinainen kalliotaide, myytit sekä ihmisen ja eläimen suhde kuuluvat kiinnostuksen kohteisiin.

Willamo on pitänyt lukuisia valokuvanäyttelyjä Suomessa ja ulkomailla ja julkaissut parikymmentä kirjaa. Willamon työt ovat jo pitkään kuljettaneet ihmisiä pohjoisen luonnon äärelle miettimään sen ainutkertaisuutta ja haavoittuvuutta.


 

Heikki Willamo is an artist, nature photographer and writer from Karjalohja. He is particularly interested in the life and atmosphere of old forests. Ancient cave art, myths as well as the relationship between people and animals are also of great interest to him.

Willamo has shown his work in numerous photography exhibitions in nationally and internationally, and has published some 20 books. Willamo’s work has transported people to the edge of the northern wilderness to ponder its singularity and vulnerability.